לחם בירה

לחם בירה 
 
את הלחם הזה לוקח להכין 5 דק' ועוד כ 35-40 דק' בתנור 

 
הלחם מתאים לאירוח, הוא טעים ואפשר להשתולל עם
 
התוספות והטעמים 

 
הלחם גם מתאים מאוד לכל מי שרוצה להפחית את כמות
המלח התזונה שלו אם מסיבות בריאותיות ( יתר לחץ דם,

בעיה כלייתית, בריחת סידן מהעצם ועוד, בצקות ועוד) ואם

מכל סיבה אחרת

 
מה צריך: 
 
חבילת קמח מלא תופח (330 גרם - החבילה הקטנה)
 
פחית בירה (330 מ"ל) 
 
זה הבסיס
 
לכאן ניתן להוסיף כל תבלין, עשבי תיבול, בצל מטוגן,

צימוקים, חמוציות, שוקולד צ'יפס, עגבניות מיובשות, זיתים
ועוד 
 
אני הוספתי הפעם:
 
כפית מלח שטוחה (אפשר גם פחות או בכלל לא), מעט שום,

פלפל, אגוז מוסקט 
 
עירית וטימין קצוצים בערך חופן מכל אחד 

 
מה עושים:
 
שופכים לקערה את הקמח ואת הבירה מערבבים עד שנוצר

בצק 
 

מוסיפים את התבלינים והתוספות שבחרנו 
 
מערבבים 
 
מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת או עם נייר אפייה 
 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לכ35-40 דק' 
 
להכניס קיסם פנימה ולבדוק שעשוי 
 
כדאי לחתוך ללפחות 15 פרוסות וכל פרוסה שווה לכ-80

קלוריות (כמו פרוסת לחם רגיל)
 
בתאבון