ארטיק ביתי

כמה כייף לאכול בקיץ שלגונים, חם ומחפשים דרך להתרענן

הכנת שלגונים ביתיים זוהי אחת הפעולות הקלות ביותר
 
שיש, גם כאן ליצירתיות ולמקוריות יש הרבה מקום

למעשה אנחנו הופכים שייק פירות לשלגון

כל שילוב מעניין של פירות עם מעט יוגורט ומעט מים

או פירות ללא היוגורט

פירות עם תוספת של טחינה גולמית / שקדייה

בלנדר חלוקה לתאי השלגון פריזר ויש לנו שלגונים

בשלגון שבתמונה יש:

מנגו קטן

אפרסק

2 כפיות סילן

בננה בשלה

כפית שקדייה

1/2 כוס מים

1/2 יוגורט 1.5%

יצאו לי 8 שלגונים כל אחד כ -55 קלוריות

בתאבון :)