פסטרמה ביתית

פסטרמה ביתית 
 
מה צריך:
 
1/2 ק"ג הודו שווארמה נקבה נקי משומן 
 
1/2 כוס מים רותחים 
 
כף פפריקה 
 
1/2 כפית מלח גס 
 
1/2 כפית פלפל שחור גרוס 
 
כפית סוכר 
 
כף סויה דל נתרן 
 
כפית שום כתוש 
 
לציפוי: 
 
כף דבש 
 
כף סילן ללא תוספת סוכר 
 
כף שמן זית 
 
כפית פלפל שחור גרוס 
 
מעט צ'ילי יבש 
 
איך מכינים : 
 
1. מערבבים את כל החומרים (חוץ מחומרי הציפוי) 
 
2. מחכים שהמשרה יתקרר
 
3. מכניסים את נתח ההודו לתוך המשרה ל24 שעות למקרר (מכסים את הכלי בניילון ניצמד) 
 
4. כל כמה שעות להפוך את הנתח בתוך המשרה
 
5. להכין את הציפוי 
 
6. להוציא את ההודו מהמשרה ולצפות אותו בציפוי 
 
7. להניח בתנור תבנית עם 2 כוסות מים מתחת לרשת
 
8. את הנתח להניח  בתנור על הרשת מעל התבנית עם מים למשך 5 דק' ב250 מעלות 
 
9. לאחר מכן ממשיכים לעוד שעה ב150 מעלות 
 
10. מוציאים, פורסים וניתן לאכול חם או קר 
 
בתאבון :)