כרובית מוקרמת

חומרים:

800 גרם כרובית (אפשר גם סנפרוסט)

25 גרם חמאה
 
4 כפות קמח

מיכל שמנת אלפרו 5%

1/2 ליטר מים

תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט

לא חובה: מעט פרמזן/ שומשום מלא/ גבנ"צ לייט /

ריקוטה בפאלו

איך:

1. לחלוט את הכרובית כשהיא מפורקת לפרחים

2. בסיר להמיס את החמאה

3. להוסיף את הקמח ולערבב

4. להוסיף את המים והשמנת והתבלינים

5. לערבב על אש נמוכה כרבע שעה

6. לסדר את פרחי הכרובית בתבנית

7. ליצוק על הכרוביות את תערובת השמנת

8. מעל לפזר את הגבינה / השומשום

9. כ30 דק' בתנור שחומם מראש ל200 מעלות


כ-4 מנות, כל מנה כ200 קלוריות

ניתן להוסיף סלט ירקות בצד לארוחת ירקות טעימה

מהירה וצבעונית ארוחה מהירה, טעימה וצמחונית

מתאימה כארוחת ערב הכרובית מספקת לנו ויטמינים

כמו: ויטמין A, ויטמין C ועוד ומינרלים כמו: אשלגן וסידן

הכרובית מכילה נוגדי חימצון הנלחמים בין השאר

בתהליך ההזדקנות.

ומספקת מעט מאוד קלוריות.

בתאבון :)