שניצל אפוי לפסח

שניצל אפוי לפסח 
 
מרכיבים: 
 
500 גרם פילה עוף 
 
כפית סויה דל נתרן 
 
כף סילן טבעי 
 
כפית פפריקה מתוקה 
 
2 כפות שמן קנולה / זית 
 
ביצה
 
שן שום כתושה
 
פרורי מצה 
 
איך:
 
את הפילה עוף מערבבים עם הסילן, הסויה, 1/2 כפית
פפריקה ומשאירים במקרר כשעתיים 
 
מוציאים מהמקרר ומוסיפים את השמן, הביצה, השום ו1/2 כפית של פפריקה ומערבבים 
 
מצפים כל פילה בפרורי מצה ומניחים על נייר אפיה 
 
מכניסים לתנור שחומם מראש ל170-180 מעלות ל10-15 דק' 
 
ומוכן 
 
חסכנו את השמן הרב אשר היה ניספג בזמן הטיגון בפרורי המצה.
 
כמובן שניתן בימים רגילים לצפות בפרורי לחם חיטה מלאה. 
 
תוספת נהדרת לשניצלים תהיה סלט ירקות עשיר או ירקות מבושלים או אנטיפסטי. 
 
בתאבון :)