ארוחת שאריות

מכירים את זה שהבית ריק כי מחר זה יום קניות

ונשאר קצת ירקות וקצת קטניות/ דגנים וצריך לסיים את מה שנישאר לפני שקונים חדש?

אז זה מה שקרה קצת ערבובים, קצת תעוזה, קצת יצירתיות

ובסוף יצא ממש טעים :)

חומרים:

בצל

1/2 בטטה

1 קישוא

2 גזרים

סלסילת פטריות

כוס עדשים של סנפרוסט

1 מיכל שמנת אלפרו 5%

1/2 כוס מים

איך:

1. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בכף שמן זית

2. מוסיפים את קוביות הבטטה והגזר

3. אחרי כמה דק' מוסיפים את קוביות הקישוא והפטריות

4. מוסיפים את המים והתבלינים ומחכים שירתח

5. מוסיפים את העדשים מבשלים 5 דק'

6. מוסיפים את השמנת מחכים שירתח מנמיכים את האש ומכסים ומחכים שיתרככו הירקות והשמנת תצטמצם

1/3 מהכמות שווה לכ-220 קלוריות

ארוחה טעימה ומאוזנת הכוללת פחמימה חלבון (קטניות וסויה) וירקות

אפשר לאכול עם סלט ירקות עם שמן זית או טחינה

בתאבון :)