ארוחה במרק

ארוחה במרק 
 
חומרים: 
2 בצלים בינוניים 
כף שמן זית
3 שיני שום
6 עגבניות 
כוס מיץ עגבניות 
4 כוסות מים 
1/2 כוס קוסקוס מלא 
1/2 גוש של טופו עשיר בסידן 
חבילת תרד 
כפית מלח 
כפית פפריקה אדומה מתוקה 
קורט פלפל שחור גס
כפית סוכר חום 
ריבועי גבינה בולגרית במליחות מעודנת עד 5% (לא חובה)
 
איך:
1. חותכים את הבצל (חיתוך גס)
2. מטגנים את הבצל בכף שמן זית 
3. חותכים את העגבניות לריבועים קטנים ואת השום לפרוסות דקות 
4. מוסיפים לבצל ומערבבים, מבשלים כ5 דק'
5. מוסיפים את מיץ העגבניות והמים והתבלינים מחכים שירתח
6. מוסיפים את הטופו חתוך לריבועים קטנים
7. מוסיפים את הקוסקוס
8. מבשלים על אש נמוכה עוד כ10-15 דק'
9. מכבים את האש ומוסיפים את כל חבילת התרד הטרי, מערבבים עד שהתרד עובר חליטה בתוך המרק 
10. מוזגים לקעריות אפשר להוסיף גבינה בולגרית חתוכה לריבועים ואפשר לא :)
 
2 קעריות כאלה הן ארוחה משביעה טעימה ומלאה 

קוסקוס : פחמימות
טופו וגבינה: חלבון
עגבניות ובצל: ירקות
ומעט שמן כמובן 
 
בתאבון !